Om oss

Om Samtala

Vi på Samtala har en bred produktportfölj inom telefoni, IT & finansieringslösningar för att alltid kunna tillgodose våra kunders specifika önskemål. Vi strävar alltid efter långsiktiga relationer med våra kunder där vi blir en helhetsleverantör inom våra områden.

Vi har över 20 års erfarenhet inom Telekom, där vi har arbetat på över 100 orter i landet. Detta gör att vi vet vad som är mest fördelaktigt för respektive kund baserat på deras behov och lokalisering.

Vi satsar på vår personal i form av kurser i personlig utveckling med coaching. Detta då man alltid ska växa som människa och känna att man utvecklas hos oss. Vi är nämligen övertygade att människor mår bra av att växa och utvecklas och människor som mår bra också levererar den bästa upplevelsen till våra kunder.

Arbetsprocess

Varmt välkommen till ett möte med oss på Samtala, där vi tar fram en skräddarsydd lösning för ert företag baserat på era behov och önskemål. Vi erbjuder en smidig och snabb offertprocess för att effektivt kunna sätta igång med arbetet.

Möte och analys

Träffa oss på ett personligt möte där vi går igenom och analyserar era önskemål och behov baserat på diskussionen

Offert och avtal

Vi presenterar en kostnadseffektiv offert som vid godkännande leder till tecknande av avtal

Utbildning och support

Vid behov tillhandahåller vi utbildning, och erbjuder support före, under och efter leverans under hela avtalstiden.

Vi ringer gärna upp dig och pratar telefoni, fiber och svarsservice!

Lämna ditt nummer nedan

Vi ringer upp inom ett par minuter!